JOBBA HOS OSS

Hos oss värdesätter vi en positiv och familjär stämning. Vi erbjuder goda interna utvecklingsmöjligheter, hög trivsel och satsar mycket på vår arbetsmiljö.
Lediga tjänster

För oss är personligheten mer avgörande än ålder och andra oviktigheter. Det du inte kan, det lär vi dig. Det viktiga är viljan, engagemanget och drivkraften att vara med i vår fortsatta utveckling.

Hos oss jobbar vi som ett team och hjälper varandra för att nå våra mål. Vi har roligt tillsammans och stämningen är öppen och inkluderande. Vi ställer höga krav på oss själva som arbetsgivare eftersom vi är övertygande om att trivsel, tydliga möjligheter till utveckling och ett stort medarbetarfokus gör att vi växer.

På JKRS erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter, både internt samt hos vårt ägarbolag Max Matthiessen.
Utöver att det är viktigt för oss att erbjuda våra medarbetare möjlighet till utveckling, är det ett sätt för oss att ta till vara på den kompetens som finns inom företaget.
Nedan är en bild som beskriver en del av de utvecklingsmöjligheter som JKRS erbjuder.

Karriärvägar

Som Account Manager på JKRS arbetar du med våra uppdragsgivares mötesbokning. Som nyanställd Account Manager har du en utbildningsperiod under den första månaden. Utbildningen fokuserar framförallt på de delar som är viktiga för att du ska bli bra på att boka möten. Utöver planerade utbildningstillfällen får du kontinuerlig coachning och feedback av din närmaste chef.

I rollen som Client Manager arbetar du i en kundfokuserad roll och har ett nära samarbete med våra uppdragsgivare med ansvar för ett antal projekt. Du arbetar självständigt med uppstart av nya projekt, prospektering, mötesbokning och uppföljning. Självklart får du fortsatt vidareutbildning.

I rollen som Affärsansvarig Client Manager har du helhetsansvar för ett antal projekt. Du arbetar även med att anskaffa nya kunder åt JKRS. I rollen ingår mötesbokning, hålla kundmöten, offerera och skriva avtal. Du planerar, följer upp och analyserar säljstrategier och säljaktiviteter. Du har ett tätt samarbete med kontorschef och VD rörande kundinflöde.

Som Team Manager på JKRS har du en nyckelroll rörande företagets kärnverksamhet, vilket är mötesbokning. Du ansvarar för introduktions- och vidareutbildningar samt aktiv coachning och feedback för dina teammedlemmar. Du ansvarar för resultat, planering av projekt och teamets budget.

Vi erbjuder även utvecklingsmöjligheter hos vårt ägarbolag Max Matthiessen. På Max Matthiessen arbetar du först i en administrativ roll för att få kunskap och erfarenhet inom försäkring. Med tiden finns det möjlighet att utvecklas och arbeta som finansiell rådgivare eller finansiell administratör.

Lönemodell och arbetstider

All mötesbokning sker i företagets trevliga lokaler i Alviks strand under normala kontorstider.

Vi är idag ca 20 medarbetare som alla jobbar heltid.

Vi erbjuder alltid en fast månadslön med tillhörande provision.

Lediga tjänster

Om företaget

Är du resultatorienterad, kommunikativ och vill jobba på en dynamisk arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, både hos oss samt vårt ägarbolag Max Matthiessen? Då kanske du är vår nya kollega!

JKRS genomgår en spännande tillväxtresa med liv- och sakförsäkringsförmedlaren Max Matthiessen som ny ägare. Vi har som ambition att under de kommande åren växa och skapa nya möjligheter för både bolaget och våra medarbetare.

JKRS har som affärsidé att hjälpa företag att komma i kontakt med nya kunder och skapa affärsmöjligheter. Vi erbjuder tjänster inom mötesbokning, där vi står för den initiala kontakten mellan våra uppdragsgivare och företag de önskar komma i kontakt med. Vi är 15 anställda och sitter i ljusa, fina lokaler i Alviks Strand, Stockholm.

Din roll som mötesbokare för Max Matthiessen

I rollen som mötesbokare arbetar du med att kontakta företag per telefon och boka kundmöten mellan beslutsfattare och finansiella rådgivare hos vårt ägarbolag Max Matthiessen. Under kundmötena ger Max Matthiessens representanter en presentation av företagets tjänster inom tjänstepension och försäkring.

Samtliga roller hos oss innefattar arbete mot uppsatta mål och fokus ligger på såväl resultat som kvalitet. Det finns goda möjligheter till utveckling, både hos JKRS samt vårt ägarbolag Max Matthiessen.

Hos JKRS finns möjligheten att med tiden börja arbeta som säljkonsult. Hos vårt ägarbolag Max Matthiessen finns möjlighet att efter ett år i rollen som mötesbokare börja arbeta som Trainee på Max Matthiessen, för att parallellt utbildas till finansiell rådgivare.

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning och service B2B och trivs med att arbeta mot uppsatta mål.

Vi tror att du värdesätter goda utvecklingsmöjligheter, ett högt tempo och upplever den finansiella sektorn som ett intressant område.

Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning är meriterande men inte ett krav.

Detta erbjuder vi

  • En utvecklande arbetsroll
  • Goda utvecklingsmöjligheter, både hos JKRS och vårt ägarbolag Max Matthiessen
  • Fast lön med tillhörande provision
  • Tjänstepension

Intervjuer och tillsättning av tjänster sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!

Vi vill bli fler och söker duktiga mötesbokare och säljkonsulter

Känner du att du skulle kunna vara vår nya stjärna? Fyll i formuläret och ladda upp din CV så hörs vi inom kort.

    Bifoga CV och personligt brev
    Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att JKRS får spara och använda dina personuppgifter för att kunna bistå med information.

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.