SVENSK BRANDSKYDDSPLANERING

Svensk Brandskyddsplanering bildades 2010 med den nuvarande inriktningen, att arbeta för att ge bostadsrättsföreningar en seriös och pålitlig samarbetspartner inom brandskydd och utrymning. Vi är verksamma i Stockholms län med omnejd och har ett förflutet inom brandskydd och säkerhet sedan 80-talet.

Vi erbjuder ett stort urval av tjänster, högkvalitativa produkter och utbildningar för att kunna hjälpa er som fastighetsägare oavsett var i processen ni befinner er.

BAKGRUND

När Svensk Brandskyddsplanering startade sin verksamhet anskaffade företaget nya kunder genom att erbjuda bostadsrättsföreningar kostnadsfria informationsseminarier inom systematiskt brandskyddsarbete. Företagets grundare kontaktade själva bostadsrättsföreningar via telefon och e-post. Dock upplevdes arbetet som både tidskrävande och utmanande.

För att effektivisera försäljningsarbetet tog Svensk Brandskyddsplanering kontakt med ett par företag som erbjöd tjänster inom mötesbokning och kundbearbetning. Efter en utvärderingsprocess föll valet på att anlita JKRS, med motiveringen att JKRS upplevdes som genuina, samt hade en lättförståelig betalningsmodell.

UPPDRAGET

Samarbetet mellan JKRS och Svensk Brandskyddsplanering startade med en testperiod. Under testperioden identifierade JKRS intressanta bostadsrättsföreningar och kontaktade sedan dess styrelseordförande via telefon.

Under samtalen gav JKRS säljkonsult en presentation av Svensk Brandskyddsplanering samt förhörde sig om bostadsrättsföreningens eventuella behov av hjälp inom området systematiskt brandskyddsarbete.

De bostadsrättsföreningar som upplevde erbjudandet som relevant bokade JKRS in på ett informationsseminarium, där Svensk Brandskyddsplanerings representant informerade deltagarna om lagen om skydd mot olyckor för fastighetsägare samt bostadsrättsföreningens ansvar gällande brandskydd och utrymning.

Detta pilotprojekt gick enligt grundaren Torbjörn Svensson över förväntan, varpå parterna inledde ett löpande samarbete.

Utöver telefonbaserad kundbearbetning riktad mot bostadsrättsföreningar har JKRS även hjälpt Svensk Brandskyddsplanering med att bygga en ny webbplats, samt stärka sitt varumärke genom digitala marknadsföringsinsatser.

UTLÅTANDE

JKRS är väldigt professionella och engagerade i sitt arbete och de konsulter som hjälper oss gör ett kanonjobb. De är pålästa och har verkligen tagit sig tid för att sätta sig in i hur vi arbetar.

Det leder till att de bostadsrättsföreningar som JKRS kontaktar i vårt varumärke får en god bild av oss direkt från första kontakten, vilket kraftigt förenklar vårt arbete och gör att vi känner oss trygga i samarbetet.

Jag är faktiskt förvånad över hur pass bra samarbetet med JKRS fungerar. Jag skulle rekommendera JKRS till alla företag som är i behov av en liknande tjänst.

Vi har också fått ett väldigt bra ekonomiskt utfall till följd av de möten JKRS bokar. Ungefär 50 procent av de möten som vi genomför resulterar i någon typ av samarbete.

Slutligen uppskattar jag också att JKRS är väldigt personliga i sin kontakt. De gör mer än vad vi kommit överens om och mer än vad jag hade förväntat mig.

Torbjörn Svensson,
Verksamhetsansvarig
Svensk Brandskyddsplanering

låter det här intressant?

Kontakta oss så berättar vi mer!

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.